Legfrissebb híreink

DSC_0923 (Large)
május 10. 2024
Több étteremmel is képviselteti magát a Gourmet Fesztiválon a Costes Group
A tavalyi évhez hasonlóan idén is különleges fogásokkal készül a Costes Downtown és a Costes Restaurant csapata a május 24-26. közötti Gourmet Fesztiválra. Ebben a három napban a kulináris élvezetek széles skáláját ismerhetik meg a látogatók a Millenárison: a bisztrók, hamburgerezők, cukrászatok, pékségek, pincészetek, sör- és pálinkafőzdék mellett a híres csúcséttermek is kitelepülnek. A belépőjegyek már kaphatók a Gourmet Fesztivál honlapján. A Costes Downtown és a Costes Restaurant is hamarosan közzéteszi az exkluzív menüsorokat, amelyek külön erre a rangos eseményre készültek.
010_Costes Downtown-308_gergelykaszas (Large)
május 10. 2024
Megérkezett a Costes Downtown menüje
Április 23-tól elérhető a Costes Downtown tavaszi, hét fogásos degusztációs menüje. A japán és ázsiai hatások által inspirált ételkülönlegességek megszületése Molnár Márk és csapatának kísérletező, merész és a modern nemzetközi csúcsgasztronómiára nyitott szellemiségének köszönhető. A minden elemében új ízkombinációk mellett a menü korábbi fogások újragondolt verzióit is tartalmazza, így visszatérő vendégek számára is egy igazán színes kulináris utazást kínál. Az új degusztáció összeállítása során a séf kiemelkedő figyelmet fordított arra, hogy a legjobb hazai kézműves, fenntartható forr...
thumbnail_Costes_dt csoportkep
május 10. 2024
Megnyerte az Étterem Hetet a Costes Downtown
A számtalan pozitív értékelésnek hála a Costes Downtown az első helyen végzett a márciusi Étterem Hét Exkluzív kategóriájában. Molnár Márk séf és csapata egy öt tételből álló menüsort készített a több mint két hetes eseményre: a füstölt pisztráng, dödölle, süllő, marha és fehér csokoládés karfiol alapú exkluzív fogásokon keresztül a vendégek megismerkedhettek a hazai fine dining konyha sokszínűségével. “Fontosnak tartjuk, hogy a hazai közönség is megismerje a fine dining vendéglátás világát, és ez az esemény remek lehetőséget biztosított erre. Szenvedéllyel dolgoztunk azon, hogy minden v...
017_izakaya_20231229_gergelykaszas (Large)
május 10. 2024
A robata grill rejtelmei - jön a BBQ Hét az Izakayában
A járókelők kíváncsi tekintete előtt, a legfrissebb alapanyagokból készíti el kedvenc húsos fogásait a BBQ Héten a Costes Group executive séfje. Nem is akárhogy! Molnár Márk hosszú éveket töltött Ázsia csúcskategóriás éttermeiben, ahol tökélyre fejlesztette saját robata technikáit. Ennek a hagyományos japán grillezési stílusnak az egyik jellegzetessége, hogy lassú, gondos sütési folyamatot igényel, ami végül jobban kiemeli az alapanyagok textúráit. A faszenes grill füstösebb és gazdagabb ízvilágot kölcsönöz az ételnek, valamint a húst is remekül, egyenletesen átsüti. A robata grillezé...

reservation

Légy a vendégünk! Foglalj asztalt éttermeink egyikében és légy részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!