Rólunk

A Costes Group tagjaként a Lupa Event Hall 2017-ben nyitotta meg kapuit, és azóta számos különböző tematikájú rendezvénynek szolgált helyszínéül.

Legyen szó céges rendezvényről, családi napról, csapatépítő programról, esküvőről, koncertről vagy akár fogadásról, mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden teljes mértékben megfeleljen az elvárásoknak, az élmény teljes legyen, és minden résztvevő elégedetten távozzon!

A rendezvényteremhez tartozó konyhában saját cateringünknek köszönhetően helyben is készülhetnek az ételek. Alapanyagainkat a világ különböző tájairól szerezzük be, hogy a legegyedibb kéréseknek is megfeleljünk. Kínálatunkban megtalálhatóak a magyaros, a mediterrán és a keleti gasztrokultúra elemei, különös figyelmet fordítva a szezonalitásra és a frissességre, folyamatosan követve a változó trendeket.

Jöjjön el hozzánk, hiszen szavakkal nem lehet bemutatni  azt, amit egy személyes látogatás alkalmával egy pillanat alatt megtapasztalhat! Mi valóban az Ön igényeinek megfelelőre szabunk minden eseményt!

reservation

Légy a vendégünk! Foglalj asztalt éttermeink egyikében és légy részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!