LAtest NEws

Első alkalommal vett részt a Costes Downtown a DiningCity Országos Étterem Héten.

május 10. 2024

A számtalan pozitív értékelésnek hála a Costes Downtown az első helyen végzett a márciusi Étterem Hét Exkluzív kategóriájában. Molnár Márk séf és csapata egy öt tételből álló menüsort készített a több mint két hetes eseményre: a füstölt pisztráng, dödölle, süllő, marha és fehér csokoládés karfiol alapú exkluzív fogásokon keresztül a vendégek megismerkedhettek a hazai fine dining konyha sokszínűségével.

“Fontosnak tartjuk, hogy a hazai közönség is megismerje a fine dining vendéglátás világát, és ez az esemény remek lehetőséget biztosított erre. Szenvedéllyel dolgoztunk azon, hogy minden vendégünknek különleges élményt nyújtsunk, és örömmel tapasztaltuk, hogy ezek az erőfeszítések gyümölcsözőek voltak” – mondta Tóth Gergely, a Costes Group operatív igazgatója.

Győztes étteremként a Costes Downtown részt vehetett az április 15-21. közötti Étterem Hét Extrán: az egy hetes programra alig 4 óra alatt elkelt az összes hely.

Néhány vélemény, amit vendégeinktől kaptunk:

“Már az étterembe érkezéskor nagyon kedvesen fogadtak minket, kifogástalan szolgáltatásban volt részünk, az ételek isteniek voltak és a pincérek, Balázs és Dávid gondoskodtak a kellemes hangulatról. Az étterem összes dolgozója közvetlenül állt hozzánk, nem is kérdés, hogy ez egy fine dining étterem. Semmibe sem tudok belekötni, fantasztikus élményben volt részünk!” (Bianka)

„Nem nagyon tudom szavakba önteni, mennyire csodálatos ez a hely. Imádtuk. Nagyon jó érzésekkel jöttünk el. Kedvesek voltak, tényleg abszolút 10/10 volt minden.” (Réka)

„Egészen biztosan visszatérünk. Kimagasló szolgáltatásban és magas színvonalú ételkompozíciókban részesültünk. Köszönjük. A legjobb étterem az Étterem Hét kínálatában!” (Judit)

reservation

Légy a vendégünk! Foglalj asztalt éttermeink egyikében és légy részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!