Rendezvények

A Lupa Event Hall tágas, sokoldalú helyszín, ahol a rendezvényeket egyedi igények szerint alakítjuk. 

gala-vacsora

Legyen szó üzleti rendezvények, jótékonysági események, kulturális gálák, díjátadó gálák vagy más fontos társadalmi események a Lupa Event Hall a megfelelő helyszín a rendezvényére.

Gálavacsora
koktelparti.jpg

Ünnepeljék meg az elmúlt év eredményeit, emlékezzek vissza az elért célokra, és mondjanak köszönetet az alkalmazottaknak a munkájukért és hozzájárulásukért ezen az egyedülálló helyszínen.

Évzáró események
koncert_fesztivál (Large)

Legyen szó egy zenekar, énekes, előadóművész, DJ vagy más szórakoztató csoport fellépéséről a Lupa Event Hall tökéletes helyszín, hiszen csodaszép környezetbe messze a város zajától helyezkedik el.

Koncert / fesztivál
uzleti-reggeli

Az üzleti reggelik kiváló lehetőséget kínálnak az üzleti közösség tagjainak, hogy informálisan találkozzanak, kapcsolatokat építsenek, és üzleti lehetőségekről tárgyaljanak egy ízletes reggeli mellett egy természetközei helyszínen.

Üzleti reggeli
konferencia

A nem mindennapi Lupa Event Hall tökéletes helyszínt biztosít egy konferenciának, hiszen egy nyugodt környezetben kínál szakembereknek, iparági szereplőknek és érdeklődőknek arra lehetőséget, hogy megosszák tapasztalataikat, új információkat szerezzenek, és kapcsolatokat építsenek.

Konferencia
kiállítás (Large)

Tágas és világos rendezvényhelyszínünk tökéletes helyszín festmények, szobrok, fotók, tudományos vagy technológiai újdonságok, történelmi tárgyak vagy akár kulturális és kreatív projektek bemutatására.

Kiállítás
céges nap (Large)

A Lupa Event Hall lehetőséget biztosít egy adott vállalatnak vagy cégnek, hogy összehozza alkalmazottait, ügyfeleit vagy partnereit egy közös, szórakoztató vagy informális környezetben. Ezek az események általában a cég kultúrájának, értékeinek és céljainak megünneplését szolgálják, és lehetnek különböző formái, például családi nap, csapatépítő program, sportverseny, piknik vagy ünnepség.

Céges nap
df57763.jpg

Lazább, szórakoztatóbb eseményre is tökéletes helyszín rendezvényházunk. Partner party esemény célja a közösségépítése, mely gyakran élőzenei előadásokon, bemutatókon vagy más szórakoztató programokon keresztül kötik le a meghívottakat figyelmét.

Partner / Koktél party

reservation

Légy a vendégünk! Foglalj asztalt éttermeink egyikében és légy részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!