RÓLUNK

a magas minőség állandóságát  ötvözzük a változatosság és kiszámíthatatlanság izgalmával

Sok élményre vágyunk életünk során, azonban nincs időnk mindenre. A minket érő hatások közül kevés marad meg meghatározó, fontos emléknek. Szeretjük megválogatni, hogy mire áldozunk időt, és a pillanatokig tartó élmények helyett a felejthetetlent keressük. És már nehezen hiszünk a nekünk szóló ígérteknek, a képzeletünknek a mindennapok tapasztalatai szabnak határt.

A COSTES GROUP-nál a kezdetektől fogva elhivatottan dolgozunk azért, hogy a felejthető pillanatok helyett maradandó emlékeket nyújtsunk. Motivál minket, ha sokat vársz tőlünk, arra inspirál, hogy többet adjunk. Legyen szó fine diningról, ahol a gasztronómia csúcsait hódítjuk meg egyedi és utánozhatatlan ízekkel, elegáns kiszolgálással párosuló, mégis könnyed élményt nyújtva; legyen szó egy vibráló koktélétteremről, ahol minden pillanatot igazán megélünk, és minden érzékszervünkre ható élményben lehet részünk vagy éppen rendezvényekről, ahol az alapoktól gondoljuk újra a gasztronómia és események világát, minden pillanatban arra törekszünk, hogy örök értéket alkossunk.

A 2008-ban, Gerendai Károly által alapított Costes Group Hungary, a vendéglátó szektor egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 16 évben sokrétű tapasztalatra tett szert a gasztronómia legmagasabb szintjén Michelin-csillagos éttermei által, mint a Costes Restaurant, a Rumour Restaurant by Rácz Jenő, a Michelin által ajánlott Costes Downtown. Emellett az ázsiai fúziós konyhát képviselő Costes Izakaya, Budapest tengerpartja a LUPA Beach és egy hamarosan nyíló, egyedülálló hely – mely újraértelmezi a gasztronómia és szórakozás kapcsolatát – mind törekvés arra, hogy a COSTES név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel.

Costes Group. Imagine More.

reservation

Légy a vendégünk! Foglalj asztalt éttermeink egyikében és légy részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!