fine dining
Minden érzékszervre ható gasztronómia
lifestyle
Élj meg minden pillanatot
Event & catering
Események, melyekre mindig emlékezni fogunk
RÓLUNK
a magas minőség
állandóságát
ötvözzük a változatosság
és kiszámíthatatlanság
izgalmával
A COSTES GROUP mindig többet ad, mint amire gondolsz.
A szórakoztatás és gasztronómia hiteles hazai képviselőjeként folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőség állandóságát ötvözzük a változatosság és kiszámíthatatlanság izgalmával, az inspiráló megújulással. Minden érzékszervre ható, különleges élményt nyújtunk, mely mindig felülmúlja a várakozásaidat, hogy maradandó emlékkel távozz tőlünk…
Legfrissebb hírek
Több étteremmel is képviselteti magát a Gourmet Fesztiválon a Costes Group
A tavalyi évhez hasonlóan idén is különleges fogásokkal készül a Costes Downtown és a Costes Restaurant csapata a május 24-26. közötti Gourmet Fesztiválra. Ebben a három napban a kulináris élvezetek széles skáláját ismerhetik meg a látogatók a Millenárison: a bisztrók, hamburgerezők, cukrászatok, pékségek, pincészetek, sör- és pálinkafőzdék mellett a híres csúcséttermek is kitelepülnek.
A belépőjegyek már kaphatók a Gourmet Fesztivál honlapján. A Costes Downtown és a Costes Restaurant is hamarosan közzéteszi az exkluzív menüsorokat, amelyek külön erre a rangos eseményre készültek.
Megérkezett a Costes Downtown menüje
Április 23-tól elérhető a Costes Downtown tavaszi, hét fogásos degusztációs menüje. A japán és ázsiai hatások által inspirált ételkülönlegességek megszületése Molnár Márk és csapatának kísérletező, merész és a modern nemzetközi csúcsgasztronómiára nyitott szellemiségének köszönhető. A minden elem...
Megnyerte az Étterem Hetet a Costes Downtown
A számtalan pozitív értékelésnek hála a Costes Downtown az első helyen végzett a márciusi Étterem Hét Exkluzív kategóriájában. Molnár Márk séf és csapata egy öt tételből álló menüsort készített a több mint két hetes eseményre: a füstölt pisztráng, dödölle, süllő, marha és fehér csokoládés karfiol...
Több étteremmel is képviselteti magát a Gourmet Fesztiválon a Costes Group
A tavalyi évhez hasonlóan idén is különleges fogásokkal készül a Costes Downtown és a Costes Restaurant csapata a május 24-26. közötti Gourmet Fesztiválra. Ebben a három napban a kulináris élvezetek széles skáláját ismerhetik meg a látogatók a Millenárison: a bisztrók, hamburgerezők, cukrászatok, pékségek, pincészetek, sör- és pálinkafőzdék mellett a híres csúcséttermek is kitelepülnek.
A belépőjegyek már kaphatók a Gourmet Fesztivál honlapján. A Costes Downtown és a Costes Restaurant is hamarosan közzéteszi az exkluzív menüsorokat, amelyek külön erre a rangos eseményre készültek.
Megérkezett a Costes Downtown menüje
Április 23-tól elérhető a Costes Downtown tavaszi, hét fogásos degusztációs menüje. A japán és ázsiai hatások által inspirált ételkülönlegességek megszületése Molnár Márk és csapatának kísérletező, merész és a modern nemzetközi csúcsgasztronómiára nyitott szellemiségének köszönhető. A minden elemében új ízkombinációk mellett a menü korábbi fogások újragondolt verzióit is tartalmazza, így visszatérő vendégek számára is egy igazán színes kulináris utazást kínál.
Az új degusztáció összeállítása során a séf kiemelkedő figyelmet fordított arra, hogy a legjobb hazai kézműves, fenntartható forr...
Megnyerte az Étterem Hetet a Costes Downtown
A számtalan pozitív értékelésnek hála a Costes Downtown az első helyen végzett a márciusi Étterem Hét Exkluzív kategóriájában. Molnár Márk séf és csapata egy öt tételből álló menüsort készített a több mint két hetes eseményre: a füstölt pisztráng, dödölle, süllő, marha és fehér csokoládés karfiol alapú exkluzív fogásokon keresztül a vendégek megismerkedhettek a hazai fine dining konyha sokszínűségével.
“Fontosnak tartjuk, hogy a hazai közönség is megismerje a fine dining vendéglátás világát, és ez az esemény remek lehetőséget biztosított erre. Szenvedéllyel dolgoztunk azon, hogy minden v...
különleges események
Costes Downtown különlegességek
Kóstold meg a fenntartható forrásból származó, prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készült fogásainkat, melyeket az idei DiningCity Étterem Hét alkalmából állítottunk össze.